O nama

S ponosom možemo reći da su proizvodi Oxygen
Optimal jedinstveni po kvaliteti u ovom dijelu
Europe, što dokazuju i deseci tisuća naših
zadovoljnih korisnika diljem Hrvatske i šire.

Naša priča

Kažu da je Steve Jobs, kao i mnogi drugi uspješni ljudi, krenuo iz garaže. Naš put je bio vrlo sličan, doduše iz nešto komotnije prostorije, a to je dnevni boravak. Na samom početku, kao i svi, znali smo da želimo nešto novo što još nitko nema, ili nije toliko zastupljeno i često. Kako to često biva, sasvim slučajno saznali smo za novo vlakno koje se rabi u tekstilnoj industriji i svojim korištenjem podiže kvalitetu života. Samo vlakno može se koristiti za sport, liječenje, prevenciju i rehabilitaciju. Upravo to je bio okidač za posao kojim se i danas bavimo, a to je proizvodnja i plasman vlastite proizvodne linije s oksigenizacijskim svojstvima OXYGEN OPTIMAL  na bazi Celliant vlakana.

Naš prvi proizvod bile su terapeutske čarape. S vremenom su dobile i različite nadimke: čarobne čarape, tople čarape, najbolje čarape ikad, i td. Vlakno koje se nalazi u njima klinički i znanstveno dokazano potiče lokalnu cirkulaciju, podiže nivo kisika u krvi i tkivu do 29% te regulira tjelesnu temperaturu. Tako je nastala naša paleta proizvoda za zdravlje i svakodnevni život. Ono što naše proizvode čini drugačijim je njihova primjena u svakodnevnom životu. Npr. Zašto čarape ili papuče koje koristimo svaki dan,  ne bi reciklirale našu energiju i vraćale ju natrag u naš organizam, pri čemu bi se osjećali bolje, bez bolova i sa više snage?! Zvuči jednostavno i zaista jest tako.

Stoga ne posustajemo i uporno radimo na kvaliteti i prepoznavanju branda Oxygen Optimal i naših proizvoda. Surađujemo sa Hrvatskim tvornicama sa kojima imamo ugovore o proizvodnji naših proizvoda, a radimo i na izvozu naših proizvoda u europske zemlje i šire.

Danas, imamo 20tak patenata i radimo na novima, 2017. god. u konkurenciji od 17 zemalja svijeta na izložbi inovacija Budi uzor/Inova 2017. U Osijeku, osvojili smo 2 zlatne medalje za inovaciju, grand prix izložbe te posebno priznanje Udruge inovatora Republike Poljske.

S ponosom možemo reći da su proizvodi Oxygen Optimal jedinstveni po kvaliteti u ovom dijelu Europe, što dokazuju i deseci tisuća naših zadovoljnih korisnika diljem Hrvatske i šire.

Oxygen optimal proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-TexStandardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).