OXYGEN OPTIMAL

OXYGEN OPTIMAL PROIZVODI napravljeni s optički modificiranim vlaknima, dizajnirani su da reflektiraju svjetlo i energiju u kožu, na taj se način opuštaju kapilare u koži i samom potkožnom tkivu, ubrzavajući cirkulaciju i prijenos kisika. Ovaj postupak s dugoročnim djelovanjem, traje kroz duže vremensko razdoblje i ne izaziva nikakve nuspojave.

Česta pojava kod različitih dobnih skupina ljudi te tjelesnih invalida i osoba s posebnim potrebama su problemi s cirkulacijom, razinom volumena kisika u krvi i tkivu, baznom temperaturom tijela, osjećajem bolova, grčeva i trnaca u perifernim dijelovima tijela, pojava ranica na koži i slični problemi na koje upotreba proizvoda OXYGEN OPTIMAL može utjecati poboljšanjem stanja.

Upotrebljavajući nanotehnologiju OXYGEN OPTIMAL proizvodi podižu nivo kisika u tkivu i time omogućuju bolju prokrvljenost tkiva, potiču cirkulaciju, pomažu smanjenju bolova u mišićima i zglobovima, a ujedno skraćuju vrijeme oporavka nakon bolesti i operacija, različitih ozljeda, teškog fizičkog napora i iscrpljenosti organizma.

OXYGEN OPTIMAL PROIZVODI su inovativni proizvodi s termoregulacijskim i oksigenizirajućim svojstvima, tehnološki napredni te patentirani Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo RH. Isto tako OXYGEN OPTIMAL  proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-Tex Standardom te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13) i može ih se pronaći u bazi medicinskih proizvoda RH.