ŠTO JE OXYGEN OPTIMAL?

Česta pojava kod različitih dobnih skupina ljudi te tjelesnih invalida i osoba s posebnim potrebama su problemi s cirkulacijom, razinom volumena kisika u krvi i tkivu, baznom temperaturom tijela, osjećajem bolova, grčeva i trnaca u perifernim dijelovima tijela, pojava ranica na koži i slični problemi na koje upotreba proizvoda OXYGEN OPTIMAL može utjecati poboljšanjem stanja.

OXYGEN OPTIMAL proizvodi podižu nivo kisika u tkivu i time omogućuju bolju prokrvljenost tkiva, potiču cirkulaciju, pomažu smanjenju bolova u mišićima i zglobovima, a ujedno skraćuju vrijeme oporavka nakon bolesti i operacija.

2017. god. u konkurenciji od 17 zemalja svijeta na izložbi inovacija Budi uzor/Inova 2017. U Osijeku, OXYGEN OPTIMAL proizvodi osvojili su 2 zlatne medalje za inovaciju, GRAND PRIX izložbe te posebno priznanje Udruge inovatora Republike Poljske.

OXYGEN OPTIMAL proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-Tex Standardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).

S ponosom možemo reći da su proizvodi Oxygen Optimal jedinstveni po kvaliteti u ovom dijelu Europe, što dokazuju i deseci tisuća naših zadovoljnih korisnika diljem Hrvatske i šire.